Bokor György posta és távirdaellenőr és Bokor Sándor zenetan. életrajza. (Fond 36 Gulyás Pál, 1925)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > B