Bodola Sámuel ref. püspök, Barabás Sámuel, Bartók Mihály, Bartók Sándor, Borosnyai Lukács János, Kocsi Csergő Bálint kéziratos műveinek jegyzéke. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > B