Benczur Elek rovartani állomásvezető, Benczur Gyuláné Boldizsár Kata Piroska tanárnő, Benczur Gyula főorv. és Benczur József tan. életrajzi adatai. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > B