Baranyai Zoltán külügymin. tisztv., egyet. magántan. életrajzi és működési adatai. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > B