Barabásy István kúriai bíró önéletrajza és Barabásy Ferenc árvaszéki elnök életrajzi adatai. (Fond 36 Gulyás Pál, 1925)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > B