A néger probléma az Amerikai Egyesült Államokban. (Fond 27 Jánossy Dénes)
Fond 27 Jánossy Dénes > XIV. doboz. Jánossy Dénes történelmi tanulmányai, elaborátumai, beszédei, feljegyzései és néhány nyomtatott dokumentum.