Építéstörténeti és tulajdonjogi adatok a bécsi császári udvari épületekre nézve. Mellékletek a Magyarország és Ausztria között támadt tulajdonjogi perirathoz. (Fond 27 Jánossy Dénes, 1921)
Fond 27 Jánossy Dénes > XIV. doboz. Jánossy Dénes történelmi tanulmányai, elaborátumai, beszédei, feljegyzései és néhány nyomtatott dokumentum.