Töredékes követjelentések a Preussisches Staatsarchivból. (Fond 27 Jánossy Dénes)
Fond 27 Jánossy Dénes > XII. doboz. Másolatok a washingtoni State Department Records levéltárából és egyéb amerikai gyűjteményekből, továbbá a berlin-dahlemi Preussisches Geheimes Staatsarchiv és a varsói nemzeti könyvtár anyagából.