Lord Normanby és R. Edwards jelentései Palmerstonhoz. - Normanby, R. Edwards (Fond 27 Jánossy Dénes)
Fond 27 Jánossy Dénes > X. doboz. Másolatok a londoni Foreign Office Records levéltárából. (Folyt.)