Posonby bécsi angol nagykövet, továbbá a belgrádi, bukaresti és konstantinápolyi angol képviselet jelentései a magyar ügyről Palmerstonhoz. (Fond 27 Jánossy Dénes)
Fond 27 Jánossy Dénes > VI. doboz. Másolatok a bécsi Staatsarchiv valamint a torinói és veneziai Archivio di Stato anyagából.