Giuseppe Carosini belgrádi magyar ügyvivővel kapcsolatos iratok 1848/49-ből. (Fond 27 Jánossy Dénes)
Fond 27 Jánossy Dénes > VI. doboz. Másolatok a bécsi Staatsarchiv valamint a torinói és veneziai Archivio di Stato anyagából.