A washingtoni osztrák nagykövet jelentései Schwarzenberg hg.-hez és kapott utasításai. (Fond 27 Jánossy Dénes)
Fond 27 Jánossy Dénes > V. doboz. Másolatok a bécsi Haus-, Hof- u. Staatsarchiv anyagából.