Kossuth és Batthyány Lajos konföderációs tárgyalásairól és a minisztertanács tárgyalásairól a horvát önállóság tárgyában készült feljegyzések. (Fond 27 Jánossy Dénes, 1848)
Fond 27 Jánossy Dénes > V. doboz. Másolatok a bécsi Haus-, Hof- u. Staatsarchiv anyagából.