Kijegyzett részlet Meysenburg, Maldivia von: Momoiren einer Idealistin. Berlin-Leipzig 1899. c. munkából. (Fond 27 Jánossy Dénes)
Fond 27 Jánossy Dénes > IV. doboz. Másolatok hazai és külföldi forráskiadványokból.