Tartalommutató a Correspondence reetive to the Affairs of Hungary 1847–1849. London 1850. c. kiadványhoz. (Fond 27 Jánossy Dénes)
Fond 27 Jánossy Dénes > IV. doboz. Másolatok hazai és külföldi forráskiadványokból.