Iratmásolatok Hurmuzaki: Documente privitore la Istoria Romanilor, és Bratianu: Anul 1848 in principatele Romane c. műből. (Fond 27 Jánossy Dénes, 1848)
Fond 27 Jánossy Dénes > IV. doboz. Másolatok hazai és külföldi forráskiadványokból.