Szeged város polgármestere Kárpáti Aurélhoz - Szeged város polgármestere (Fond 26 Kárpáti Aurél hagyatéka, 1938)
Fond 26 Kárpáti Aurél hagyatéka > Kárpáti Aurél levelezése > Kárpáti Aurélhoz írt levelek