Illés Béla, Gergely Sándor, Hidasi Antal Kárpáti Aurélhoz - Illés Béla, Gergely Sándor, Hidasi Antal (Fond 26 Kárpáti Aurél hagyatéka)
Fond 26 Kárpáti Aurél hagyatéka > Kárpáti Aurél levelezése > Kárpáti Aurélhoz írt levelek