Bánffy Miklós, Erdélyi Helikon Kárpáti Aurélhoz - Bánffy Miklós, Erdélyi Helikon (Fond 26 Kárpáti Aurél hagyatéka, 1937)
Fond 26 Kárpáti Aurél hagyatéka > Kárpáti Aurél levelezése > Kárpáti Aurélhoz írt levelek