Önálló, kötetben megjelent munkák, vers, novella, regény, színdarab, irodalmi, képzőművészeti, színházi kritika és dramaturgiai tanulmány felsorolása (Fond 26 Kárpáti Aurél hagyatéka, 1909)
Fond 26 Kárpáti Aurél hagyatéka > K. A. munkássága