Kertbeny Károly által készített természettudományi témajegyzék előadás tartására. [?] - Kertbeny Károly (Fond 22 Kertbeny Károly)
Fond 22 Kertbeny Károly > Analekta. (Vegyes iratok Kertbeny Károly hagyatékából.)