Emlékkönyv egy lapja Johannes Martinus Foman bejegyzésével. (Fond 16 Jankovics M. hagy., 1634)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/2/b. Jankovich Miklós gyűjteményéből származó kisebb kéziratok tárgyi csoportosításban. (Versek, történeti kéziratok, iskolai vonatkozású kéziratok, egyházi és vallásos tárgyú kéziratok, levelestári gyűjtések, vegyes anyag, nyomtatványok.)