Völgylapi Imre (?) felelete Mailáth Jánosnak a Tudományos Gyűjteményben megjelent cikkére. (Fond 16 Jankovics M. hagy., 1820)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/2/a. Jankovich Miklós gyűjteményéből származó kisebb kéziratok a szerzők betűrendjében