Szent-Györgyi Gellért prédikációja a budai Szűz Mária-templom (Mátyás-templom) ünnepén. (Fond 16 Jankovics M. hagy., 1809)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/2/a. Jankovich Miklós gyűjteményéből származó kisebb kéziratok a szerzők betűrendjében