Sapharovich, Antonius Series episcoporum Nittriensium c. munkájának címlapja. (Fond 16 Jankovics M. hagy., 1775)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/2/a. Jankovich Miklós gyűjteményéből származó kisebb kéziratok a szerzők betűrendjében