Görgey Márton és Institoris Mihály (mossóczi) levélváltásának másolata. (Fond 16 Jankovics M. hagy., 1778)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/2/a. Jankovich Miklós gyűjteményéből származó kisebb kéziratok a szerzők betűrendjében