Gegő Elek levelezése a moldvai vajdával a moldvai magyar telepek ügyében. (Fond 16 Jankovics M. hagy., 1836)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/2/a. Jankovich Miklós gyűjteményéből származó kisebb kéziratok a szerzők betűrendjében