A pesti magyar színészetre, főleg a Magyar Énekes és Színjátszó Társaság pesti szereplésére vonatkozó iratok. (Fond 16 Jankovics M. hagy.)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/1/g. Színházi vonatkozású iratok