Jankovich Miklós könyvkötési utasításai (Fond 16 Jankovics M. hagy.)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/1/c. Jankovich Miklós könyvtára és régiséggyűjteménye gyarapításával kapcsolatos könyvjegyzékek és iratok