Nemes Sámuel örökösei és Jankovich Miklós közötti per irományai. (Fond 16 Jankovics M. hagy., 1843)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/1/c. Jankovich Miklós könyvtára és régiséggyűjteménye gyarapításával kapcsolatos könyvjegyzékek és iratok