Jankovich Miklós Magyar Könyvtár c. művéhez készített névmutató. A–H. (Fond 16 Jankovics M. hagy., 1840)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > II/1/b. Jankovich Miklós fogalmazványai és tudományos tevékenységével kapcsolatos egyéb iratok