Collectio actorum confessionem Augustanam concernentium. – Collectio poematum, maxima parte scholae Augustanae confessionia Hungariae Superioris concernentium. (Fond 16 Jankovics M. hagy.)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > I/3. Jankovich Miklós gyűjteményéből származó kéziratok