A Magyar Tudós Társaság 1831–1842. évi működésével kapcsolatos nyomtatványok. (Fond 16 Jankovics M. hagy.)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > I/2. Jankovich Miklós gyűjteményeinek katalógusai és tudományos és gyűjtői működésével kapcsolatban keletkezett kéziratok