Catalogi librorum venalium, comparatorum et comparandorum. - Jankovich, Nicolaus (Fond 16 Jankovics M. hagy.)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > I/2. Jankovich Miklós gyűjteményeinek katalógusai és tudományos és gyűjtői működésével kapcsolatban keletkezett kéziratok