Elenchi manuscriptorum et typis impressorum originalium actorum post annum 1833 a Nicolao Jankovich procuratorum (Fond 16 Jankovics M. hagy.)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > I/2. Jankovich Miklós gyűjteményeinek katalógusai és tudományos és gyűjtői működésével kapcsolatban keletkezett kéziratok