Catalogi manuscriptorum codicum bibliothecae Jankovichianae. (Fond 16 Jankovics M. hagy.)
Fond 16 Jankovics M. hagy. > I/2. Jankovich Miklós gyűjteményeinek katalógusai és tudományos és gyűjtői működésével kapcsolatban keletkezett kéziratok