Törvényjavaslat Kárpátalja visszacsatolása és önkormányzata tárgyában és a területre vonatkozó alkotmánytervezet. (Fond 15 Hóman Bálint)
Fond 15 Hóman Bálint > Hóman Bálintnak megküldött ált. politikai iratok: