[Nincs cím] - Schuch József (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > Toldi Lajos könyvkereskedésének a Lampel [Wodianer] cég részére átadott írói szerződései