Sebesztha Károly (iratok) - Sebesztha Károly (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1904)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Stampfel-Révai kiadócégnek a Lampel [Wodianer] cég birtokában lévő írói szerződései