Horváth József (iratok) - Horváth József (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Stampfel-Révai kiadócégnek a Lampel [Wodianer] cég birtokában lévő írói szerződései