Zimmermann Jakab (iratok) - Zimmermann Jakab (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1872)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lauffer Vilmos-féle könyvkiadónak a Lampel [Wodianer] cég birtokában lévő írói szerződései