Láng Mihály (iratok) - Láng Mihály (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1887)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lauffer Vilmos-féle könyvkiadónak a Lampel [Wodianer] cég birtokában lévő írói szerződései