Gyurits Antal (iratok) - Gyurits Antal (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1898)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lauffer Vilmos-féle könyvkiadónak a Lampel [Wodianer] cég birtokában lévő írói szerződései