Führer Ignác (iratok) - Führer Ignác (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1877)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lauffer Vilmos-féle könyvkiadónak a Lampel [Wodianer] cég birtokában lévő írói szerződései