[Nincs cím] - Szőke István (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Dobrowsky és Franke kiadónak a Lampel [Wodianer] cég birtokában lévő írói szerződései