Mauritz Rudolf (iratok) - Mauritz Rudolf (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1887)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Dobrowsky és Franke kiadónak a Lampel [Wodianer] cég birtokában lévő írói szerződései