Mezei Antal (iratok) - Mezei Antal (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1888)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lampel [Wodianer] cég levelezése és szerződései kiadóvállalatokkal és nyomdákkal, kiadványok megvételére vagy bizománybavételére vonatkozólag