Klamarik Jánosné (iratok) - Klamarik Jánosné (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1898)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lampel [Wodianer] cég levelezése és szerződései kiadóvállalatokkal és nyomdákkal, kiadványok megvételére vagy bizománybavételére vonatkozólag