Woerl, Leo (iratok) - Woerl, Leo (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1885)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lampel [Wodianer] cég levelezése és szerződései külföldi cégekkel