Trőmel, Moritz (iratok) - Trőmel, Moritz (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lampel [Wodianer] cég levelezése és szerződései külföldi cégekkel